Belysning

Belysning

KAMA har ett brett utbud av belysning och extraljus med hög kvalitet till ditt fordon. Det ställs höga krav på dig som förare, speciellt vid mörkerkörning där du delar vägen med vilda djur, fotgängare och cyklister. Här kan några extra sekunder vara avgörande, med bra belysning och extraljus upptäcker du faran i tid. KAMA erbjuder flera olika lösningar inom belysning från olika varumärken. 

Extraljus, för säkerhet och komfort 

Sikten är en mycket avgörande faktor när du kör bil. Vid dagskörning har du blicken 100 till 400 meter framför bilen. Denna sträcka kortas avsevärt efter skymningen. Mörkerkörning är mer ansträngande för dig samtidigt som din reaktionstid blir kortare. Om du kompletterar med effektiva extraljus ökar du dina säkerhetsmarginaler i trafiken och får dessutom en bättre körkomfort. Hos oss finns kompletta extraljuspaket i flera olika varianter och tillbehör för att möta alla typer av behov.

LED-ljusramp, låg energiförbrukning och hög effekt 

 Våra LED-ljusramper är ett bra val om du vill komplettera din nuvarande belysning med en ljusramp. Brinntiden för en LED lampa är 20-30 000 timmar. Förutom ett bra ljusutbyte är även en LED-ljusramp det bästa miljövalet då det har en låg energiförbrukning och en längre brinntid än halogen. Vi har flera olika lösningar med LED, vår LamboLight enkelradig 20" LED har ett mycket gott ljusutbyte och ger en helt fantastisk helljusbild. Dessutom är rampen helt vattentät och har en effekt på 100W.

KAMA är även återförsäljare av amerikanska Rigid som har ett stort utbud av extraljusramper i LED. SR-serien har en optik med mycket bred horisontell spridning och flexibla monteringslösningar.

Flera av våra LED-ramper är E-godkända och IP67/68-klassade.


  Arbetsbelysning   Extraljus   Extraljusramper LED   Extraljusramper EX3000   Glödlampor  
 
  Varningsljus ramper   Positionsljus   Roterande varningsljus   Blixtljus   Tillbehör varningsljus