”Snygga produkter med bra kvalitet!”

2015-06-10 16.45
Micke Carlsson jobbar på Virkesfrakt T Svensson AB där han kör virke från skogen och levererar till industrin. När det var dags att utrusta timmerbilen valde han produkter från KAMA.

”KAMA har snygga produkter med bra kvalitet! Wildbar valde jag för att den är lite annorlunda och ger lastbilen ett tuffare utseende.”

Micke gillar att KAMA arbetar med rostfritt – det håller sig alltid snyggt och kräver inte så mycket underhåll som produkter som har lackerats. ”Lackerade produkter får alltid något stenskott och det ser lite trist ut.”

I sitt jobb har Micke en hel del mörkerkörning, det kan vara både tidiga morgnar och långa nätter. ”Då är det viktigt att se ordentligt och långt fram på vägen ifall något skulle dyka upp!” Micke har därför satsat på en takbåge med extraljus från KAMA och han poängterar att förutom säkerheten så är det väldigt snyggt också ”Ja det hade känts tomt däruppe annars!”

Det är viktigt att åka med rätt utrustning på bilen och Micke har redan börjat fundera över nästa inköp: ”Det kan bli ett frontrör på sikt också, för det skulle verkligen passa ihop med min wildbar.”

Mickes val:

Wildbar high – 868570 Material: Rostfritt stål, blankpolerad Utförande:76/60mm 4 st fästen för extraljus 27 900 kr ex. moms

Takbåge – 868610 Material: Rostfritt stål, blankpolerad Utförande: 60 mm Standard: 5 klammor medföljer för att montera extraljus Kablage för 5 extraljus medföljer 6 290 kr ex. moms

« Tillbaka
© Developed by CommerceLab